Potten en pannen

Niet-Voeding

Ons aanbod gaat verder dan enkel voeding. Heeft u nood aan verpakkings- of presentatiematerialen, of zoekt u kwaliteitsvol kookgerei? Je kan het allemaal vinden in ons aanbod.

Scroll snel door onze verschillende rubrieken en je zal ontdekken dat we ook bieden wat jij net zoekt.

ONTDEK ONS VOLLEDIGE AANBOD

Materiaal

Klein materiaal

Klein materiaal

Onder klein materiaal verstaan we verschillende gebruiksmaterialen voor de echte vakman. Klein materiaal wordt gebruikt door de chocolade- en ijsbereider, de bakker en patissier, broodjeszaken, hotels, restaurants en cateraars.

Denk aan brood- en taartvormen in hout of metaal, taartringen, deeggereedschap, machines en toestellen, meettoestellen, tarteletten enz. Ook professionele schoonmaakproducten, hygiënische- en verzorgingsproducten en zelfs een beperkt assortiment aan werkkledij zijn voor u ter beschikking.

Winkelmateriaal

Winkelmateriaal

Ook materialen om je producten te presenteren kan je bij ons bekomen. Zaken als cups, glaasjes en potjes, verpakkingen, platen, taartstaanders en opbergmateriaal behoren standaard tot ons assortiment.

Maar veel meer dan dat kan je bij ons verkrijgen. Ben je op zoek naar iets, neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Papierwaren & verpakkingsmateriaal

Papierwaren en verpakkingsmateriaal

Papierwaren & verpakkingsmateriaal

Verpakkingswaren worden gebruikt in tal van maten,vormen en materialen. Denk maar aan de zakken voor brood, snoep en chocolade.

Zo hebben we draagtassen van papier en plastic, maar ook cuvetten, aluminium vormen, folies, toogrol, bakpapier, verpakkingsdozen voor o.a. taart, confiserie, pralines enz. Ook schotels, luxueuze en gewone rondellen, lint en andere materialen zijn bij ons verkrijgbaar.