Droge Voeding

Verken ons uitgebreide aanbod van meer dan 50.000 artikelen in voedingswaren, basisgrondstoffen, half-fabrikaten en nog zoveel meer. Als groothandel in basisproducten helpen wij onze klanten om de hoogste kwaliteit te bereiken in hun bereidingen.

Wil je meer weten of vind je niet meteen wat je zoekt, neem beslist contact met ons op. Onze vertegenwoordigers zijn bekwame gidsen doorheen ons volledige assortiment

ONTDEK ONS VOLLEDIGE AANBOD

Samen met deze leveranciers

zorgen we voor de beste kwaliteit

Decoratie & Afwerking

Kleurstof • Decoratiefiguren • Kaarsjes • Afwerking Taarten • Chocolade

Kleurstoffen

Kleurstoffen

Verkrijgbaar in zowel poeder- als vloeibare vorm. Gebruikt voor tal van toepassingen. In chocolade, bij suikerbewerking, marsepein en algemene voeding. Ook gebruikt in ijs- en patisserie-bereidingen.

Decoratie

Decoratie

Alle courante thema’s zijn verkrijgbaar: verjaardagen, huwelijken, communiefeesten e.a. Zowel eetbare decoratie als bloemetjes in marsepein of chocolade, krullen, confetti, suikerfiguren enz, Maar ook niet-eetbare decoratie zoals bruidjes in porselein of plastiek om als herinnering te kunnen bewaren.

Kaarsjes en vuurwerk

Kaarsjes • Vuurwerk

Kaarsjes zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, als fopkaarsjes of zelfs kaarsjes met muziek. Ook klassiek vuurwerk en de altijd populaire toverstokjes zitten in ons gamma.

Afwerking Taarten

Afwerking Taarten

Taarten kennen verschillende vormen van afwerking. Ons assortiment is dan ook erg uitgebreid. Afwerkingselementen als rolmarsepein in alle kleuren, afwerking voor Amerikaanse taarten en cupcakes, plastieken thema kits, materialen voor figuurtjes, enz. Ook presentatiematerialen en verpakkingen kan je bij ons bekomen.

Chocolade

Chocolade

Decoratiematerialen in chocolade van de gekende merken Callebaut en Leman zijn uiteraard bij ons te verkrijgen. Chocolade in de meest gekende, maar ook ongekende vormen. Krullen, tekstplaatjes, cups, blaadjes… Alles wat u wenst te bestellen op 1 adres.

Smaakverbeteraars

Pastavorm • Poedervorm

Smaakverbeteraar in pastavorm

Pastavorm

Het hoge vetgehalte in onze verbeteraar geeft soepele en toch droge degen die fijn te verwerken zijn. Producten bereid met een broodverbetermiddel in pastavorm, hebben een hoge eindkwaliteit. De pastavormige broodverbetermiddelen zijn ideaal voor bakkers die graag werken met vetrijke producten.

Smaakverbeteraar in poedervorm

Poedervorm

Een goede bakwaarde, een goede structuur én malsheid van uw broden is essentieel. Onze poedervormige broodverbetermiddelen van o.a. Sonneveld zijn geschikt voor alle processen, waaronder remrijsprocessen of rijsonderbreking via de diepvries. De poedervorm heeft als voordeel gemakklijk te zijn in verwerking en dosering.

Fruit

Blik • Droog

Fruit in blik

Blik

Wij kiezen ervoor om enkel de beste kwaliteit van voeding in blik aan te bieden. Hele of halve vruchten, compote en gemengde vruchtenmengelingen voor al uw bereidingen. Ook tomaten en olijven in blik zijn verkrijgbaar.

Droog fruit

Droog

Droog fruit wordt gebruikt in verschillende bereidingen. Wij bieden gekonfijt fruit voor verwerking in brood en patisserie of gewoon als versiering. Ook rozijnen van Turkse, Zuid-Afrikaanse en andere oorsprong zijn verkrijgbaar.

Chocoladeproducten

Blokken • Decoratie • Vullingen • Siropen • Sauzen

Chocoladeproducten

Chocoladeproducten

Chocolade is een echte Belgische troef. Wij bieden chocolade in al zijn vormen en verwerkingsmogelijkheden voor alle sectoren. Dus ook chocolatiers, ijsbereiders, horecazaken en cateraars vinden bij ons hun gading. Chocolade in blokken en callets, als decoratie, vullingen, siropen en sauzen. Ook hier telt enkel kwaliteit.

Smaakstoffen

Smaakstoffen

Smaakstoffen

Aroma toevoegen in verschillende smaken? Het kan makkelijk met onze vloeibare smaakstoffen. Ook pasta’s zijn verkrijgbaar in verschillende smaken om te genieten van de voordelen van een compound: versterken van de smaak van vers fruit of seizoensvruchten een optimale, constante smaak geven.

Zaden & Noten

Grondstof • Bloemmengeling • Decoratie

Zaden en noten

Zaden & noten

Zaden en noten worden vaak gebruikt in de bereiding van brood en patisserie, maar ook bij chocolade- en ijsbereiding. Niet enkel als grondstof, maar ook als decoratie kennen ze hun waarde. Noten zijn ook verkrijgbaar in gemalen en gebroken vorm.

Siropen

Topping • Suikersiropen

Siropen

Topping

Siropen als topping kunnen een echte meerwaarde bieden. Voor uw ijsbereidingen en patisserie kent ons assortiment talrijke smaken.

Suikersiropen

Suikersiropen

Lekkere suikersiropen op basis van glucose voor bereidingen in room, chocolade ijs en zoveel meer.

Vetstoffen

Margarines • Boters • Oliën • Reuzel

Margarines

Margarines

Een goede margarine is de basis voor smakelijke gerezen degen, cakes, brioches, croissants, bladerdeeg en crèmes. Onze margarines zijn steeds van plantaardige oorsprong.

Boters

Boters

Botermargarinemengelingen voor alle toepassingen, hoogwaardige boters, boter met aangepaste hardheid of melkerijboter… u vindt wellicht elke boter voor uw gewenste eindproduct.

Oliën

Oliën

Wij bieden oliën voor tal van toepassingen. Voor deegbereidingen, voor frituren of om bakvormen in te vetten, we hebben het allemaal. Deze zijn verkrijgbaar in zowel bussen, als sprays, of bibs. Voor elke handeling de gewenste verpakking.

Reuzel

Reuzel

In de familie van de vetstoffen kan reuzel niet ontbreken. Kwaliteitsvol varkensvet afkomstig van de varkensbuik. Ook te gebruiken als niet actieve broodverbeteraar.

Likeuren

Gebruik in voeding • Pure alcohol • Vruchten op alcohol

Likeuren

Likeuren

Likeuren worden voor tal van toepassingen gebruikt. Naast ons grote aanbod likeuren voor voedingsbereidingen bieden wij ook pure alcohol, vruchten op alcohol, enz. aan. Vragen rond likeuren, aarzel niet ons te contacteren.

Suikerproducten

Fondants • Suikers • Rolfondants

Fondants

Fondants

Fondant is een substantie die in de vorm van een soort deeg vaak gebruikt wordt voor de vulling van bonbons. In glazuurvorm wordt fondant bijvoorbeeld gebruikt om marsepein, gebak, soezen en koeken te versieren. Zowel witte fondant, chocoladefondant, meteen bruikbare fondants en rolfondants zijn verkrijgbaar. Rolfondants zoals onder andere decoratiepasta zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en kleuren.

Suiker

Suiker

Suiker is de basis van menig lekkernij en is dan ook een uitgebreide familie in ons assortiment. Kristalsuikers, parelsuikers, bloemsuikers, cassonade en decoratiesuikers kunnen allen besteld worden.

Halffabrikaten

Koekjes • Ijshorentjes • Taartbodems • Apero

Halffabrikaten

Halffabrikaten

Onze halffabrikaten zoals videekoekjes, ijshorentjes, taartbodems en talrijke apero-bodems staan klaar om gevuld te worden. Zowel zoet als hartig, uit bladerdeeg, soezendeeg, zanddeeg of genoise.

Bloem- & Deegmengelingen

Broden • Cake • Biscuit • Koekjes

Bloem- en deegmengelingen

Bloem- & Deegmengelingen

Wij bieden bloem en bloemmengelingen van tal van merken: Dossche, Ireks, Komplet, GH Plangen en Waldkorn. Allen gekend om hun kwalliteitsassortiment. Ook onze eigen integrale melen en geplette granen zijn niet te versmaden. Enkel hoogwardige granen worden in de eigen maalderij op steen gemalen en aan u te koop aangeboden.

Afdekgelei

Fruitbereidingen • Neutrale

Afdekgelei

Afdekgelei

Afdekgelei bestaat in verschillende kwaliteiten, zowel in neutrale smaak als in een fruitbereiding. Bij ons kan je verschillende verpakkingen, emmer of bib, en verschillende smaken zoals o.a. abrikoos en aarbei bekomen. Vraag gerust achter meer mogelijkheden.

Eierproducten

Eieren • Vloeibaar eiwit & eigeel • Vloeibare eieren

Eieren

Eieren

Zowel verse eieren als reeds gekookte eieren zijn verkrijgbaar.

Vloeibaar

Vloeibaar

Vloeibaar ei is al lang niets nieuws meer. Je kan kiezen om enkel het eiwit, enkel het eigeel of het gehele ei in vloeibare vorm te nemen. Één van onze merken is het gekende cocovité.

Dessertmixen

Vloeibaar • Poedervorm

Vloeibaar dessertmix

Vloeibaar

Een heerlijke, opklopbare basis voor tal van desserten van hoge kwaliteit. Dessertmixen voor chocomousse, crème brulée, tiramisu, pana cotta, crème suisse, crème anglaise, crème karamel en parfait. Wij verdelen alles van het merk Debic.

Poedervorm dessertmix

Poedervorm

Dessertmixen in poedervorm zij vooral gekend in toepassingen als cakemix, donutmix, brownie- en muffinmix. De mixen zijn beschikbaar in verschillende smaken, hoeveelheden en verpakkingsmogelijkheden. Een hoge kwaliteit wordt altijd gegarandeerd door het merk Sucrea.

Zuivel

Melk • Room • Pudding • Rijstpap • Kaastaarten

Melk

Melk

Melk behoeft weinig uitleg. We bieden volle, halfvolle en magere melk. Verpakt in 1 liter flessen of 5 of 10 liter bib.

Rijstpap

Rijstpap

Rijstpap bestaat in verschillende afwerkingen. Wij bieden witte roomrijst in emmers van 5,5 en 10 kilo. Gele roomrijst in emmers van 5,5 kilo en rijstpap voor nagerechten of vulling voor rijsttaarten.

Kaastaarten

Kaastaarten

Kaastaarten met een gewicht van 900gram en 1900 gram in verschillende smaken en kleuren.

Pudding

Pudding

Zijn uw klanten niet allemaal dol op verse banketbakkersroom? We verkopen het in emmers van 5,5 kilo. Maar ook poeders voor warme pudding en instant mix voor koude pudding is handig en lekker.

Room

Room

Ook voor room bieden we het volledige assortiment van Debic. Alle soorten room voor patisserie en keuken, gesuikerde en ongesuikerde of verschillende vetgehaltes, we hebben het allemaal.

Gist

Gistsoorten • Desems

Gistsoorten

Gistsoorten

Gist bestaat in verschillende soorten. Sommigen overleven enkele weken in de diepvries, anderen enkele dagen en sommigen overleven een vriezer niet. Wij zijn gekend met al de soorten gist, van verse gisten over droge tot gist in poedervorm. Ook vloeibare gist in bib en container kan je bij ons verkrijgen.

Desems

Desems

150 jaar geleden werd enkel met desem gebakken omdat gist nog niet gekend was. Ook vandaag wordt dit product nog gebruikt in vloeibare vorm als actieve desem of in poedervorm om smaak aan het brood te geven.

Drank

Frisdrank • Energy-drank • Bier

Drank

Drank

We leveren 50.000 producten uit de voedingssector voor diverse vakgebieden. Om ons assortiment volledig te maken bieden we ook frisdranken in pet, fles en blik aan, alsook bier.

Ijsbereidingen

Ijsbereidingen

Ijsbereidingen

Voor de ijsbereider zijn we werkelijk de one-stop-shop. U kan kan alles bij ons verkrijgen voor de productie van de heerlijkste ijsbereidingen. Van vloeibare aroma’s voor het op smaak brengen van ijs en sorbets, tot alle basisgrondstoffen van de merken Colac, Sucrea en Linea Gelato. Ook diverse toppings en decoratie behoren tot ons assortiment.

Marsepeinen

Marspeinen

Marsepein

Marsepein wordt vaak geassocieerd met sinterklaas maar marsepein wordt gebruikt in tal van heerlijke creaties. Wij bieden verschillende kwaliteiten en gewichten, verschillende kleuren, amandelspijs, bouchées met of zonder chocolade en diverse marsepeinfiguren zoals o.a. fruit en pattatjes.